Patrick Hendriks van Deltacom

Mijn naam is Patrick Hendriks en ik ben commercieel directeur bij het familiebedrijf Deltacom. Als familiebedrijf bestaan wij ruim 20 jaar en zijn onder andere leverancier van multifunctionele printoplossingen. Een Multi Functionele Printer (MFP) is vandaag de dag een onmisbare kantoormachine. Een MFP consolideert kosten en maakt deze hierdoor beheersbaar en inzichtelijk. Geen losse fax, zwart-wit printer, kleurenprinter en scanners meer die her en der verspreid door uw bedrijfspand staan en die alle hun eigen verbruiksartikelen hebben. Eén centraal systeem, dat centraal wordt beheerd, waardoor de kosten efficiënt worden beheerst. Naast uitgekiende ICT-oplossingen die het werken gemakkelijk maken, leveren wij een uitgebreide range aan printers en multifunctionals, van een kleine eenvoudige A4 zwartwit printer tot geavanceerde A3 machines en zelfs printers tot het formaat A0. Wordt het tijd om deze kosten inzichtelijk te maken? Ik ben u graag van dienst!

Ingrid Velings van Avelco ICT & Cloud Diensten

Avelco ICT & Cloud Diensten is een totaal ontzorger op het gebied van IT. Hardware, software, netwerkbeheer, advies, hosting, Cloud oplossingen, websites, VoIP telefonie, helpdesk, Online Back-Up, Online werkplek. Met ons eigen datacenter in Veldhoven hebben wij alles in eigen beheer en kunnen daardoor heel snel schakelen. Snelheid en service staan bij ons hoog in het vaandel. Onze medewerkers kunnen u in eenvoudig taalgebruik wegwijs maken in uw IT omgeving en vraagstukken op die manier ook behandelen. Avelco is Silver Small & MIdmarket Cloud Solutions Partner van Microsoft.

Coen Vleugels van Vormgenoten

Ik ben Coen Vleugels, Art director bij Vormgenoten. Vormgenoten staat voor doelen bereiken met visuele concepten die raken! Wij zijn totaalaanbieder van visuele communicatie op het gebied van sign & print, interieur, expositie & events en merkbeleving. Zintuigen prikkelen, vernieuwend en innoverend zijn: ons team van Vormgenoten maakt dagelijks het verschil voor onze opdrachtgevers en hun eindklanten. Wij geloven in het bereiken van doelen met visuele concepten die raken. Wil je een onvergetelijke indruk achterlaten op het gebied van Sign & Print, Interieur, Expositie & Events of Merkbeleving? Zoek je een partij die je ontzorgt van Advies en Ontwerp tot Productie en Montage? Neem dan contact op of kom een keer ontbijten bij Ons Ondernemen! Wij maken graag het verschil samen met jou!

Geert Bosman van TRC Advocaten

Ik ben ondernemend advocaat Geert Bosman, werkzaam bij TRC Advocaten. Sinds 1 juni 2000 ben ik daar in dienst en op 20 juli 2000 ben ik beëdigd als advocaat. TRC Advocaten is een kantoor met ruim 20 advocaten werkzaam op diverse rechtsgebieden, zoals arbeidsrecht, ondernemingsrecht, vastgoedrecht (bouwrecht, huurrecht, aanbestedingsrecht), bestuursrecht, ruimtelijke ordening, faillissementsrecht en familierecht. Wij staan zowel ondernemingen als particulieren bij. Het grootste deel van onze cliënten bestaat uit ondernemingen uit het MKB. We werken vanuit de specialisaties van de individuele advocaten met een grote deskundigheid, goede bereikbaarheid en snelheid, dit tegen concurrerende tarieven. Mijn werkterrein wordt gevormd door het vastgoedrecht en ondernemingsrecht. Binnen die rechtsgebieden ben ik gespecialiseerd in bouwrecht, huurrecht en aansprakelijkheidsrecht. Mijn opdrachtgevers zijn ondernemingen in de bouwbranche en verhuurders van onroerend goed.

Chris van Brussel van 1695MEDIA

Een zeer jong bedrijf wat de gedachte en visie van de klanten in een video doet visualiseren. Zodat men de boodschap kan overbrengen zonder er een verhaal bij te hoeven vertellen. Hierdoor kan u als bedrijf bekendheid ontwikkelen en dat uw klanten kunnen bewonderen wat uw bedrijf doet! Woorden zeggen veel en een video doet u verbazen! Verder werkt 1695 media naar een product dat totaal naar wens is van de klant. In samenwerking met een externe muziek producer kan ik uw video nog unieker maken!

Melvin van Liebergen van L-MOUNT media

L-Mount media maakt Foto & Videoproducties voor bedrijven, organisaties, sportclubs & particulieren. U kunt bij L-Mount media terecht voor productfoto's, bedrijfsvideo's, campagnefoto's, promotievideo's, (zakelijke) portretfoto's, sfeerimpressies, fotografie op locatie, het vastleggen van evenementen, etc. Voor particulieren bieden wij zakelijke portretfoto's aan voor op bijvoorbeeld een CV, groepsportretten & prints, familieportretten en prints op bijv. canvas, hout, aluminium, doek etc.

Rikie van Valen van Coolclima BV

Cool-Clima BV is in 2011 opgericht, het is ontstaan uit Pekave BV en van daaruit sinds 2005 actief in de koel-en klimaatbranche. Cool-Clima BV, Koeltechniek/Klimaattechniek en Luchtbehandeling. Wij monteren zowel nieuwbouw als bestaande apparatuur. Tevens verzorgen wij onderhoudscontracten voor zowel koelinstallaties/Klimaatinstallaties(airco) en luchtbehandeling. Eigen servicedienst voor storingen aan installaties. Duurzaam pakket voor de klant. Eigen service dienst. Klantgericht denken en handelen. Installaties goed onderhouden.