Coen Vleugels van Vormgenoten

Ik ben Coen Vleugels, Art director bij Vormgenoten. Vormgenoten staat voor doelen bereiken met visuele concepten die raken! Wij zijn totaalaanbieder van visuele communicatie op het gebied van sign & print, interieur, expositie & events en merkbeleving. Zintuigen prikkelen, vernieuwend en innoverend zijn: ons team van Vormgenoten maakt dagelijks het verschil voor onze opdrachtgevers en hun eindklanten. Wij geloven in het bereiken van doelen met visuele concepten die raken. Wil je een onvergetelijke indruk achterlaten op het gebied van Sign & Print, Interieur, Expositie & Events of Merkbeleving? Zoek je een partij die je ontzorgt van Advies en Ontwerp tot Productie en Montage? Neem dan contact op of kom een keer ontbijten bij Ons Ondernemen! Wij maken graag het verschil samen met jou!

Karin de Kuijper van R. de Kuijper Schilderwerken

Wij zijn ondernemers; Ronald en Karin de Kuijper, R. de Kuijper Schilderwerken. R. de Kuijper Schildwerken onderneemt sinds 1998 zelfstandig. Wij ondernemen op het gebied van; binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, behangen, kleine reparaties, vervangen van glas. R. de Kuijper Schilderwerken kan desgewenst een advies en offerte uitbrengen voor het schilderwerk. De klant beslist in deze. In overleg worden de kleuren samengesteld. En uiteraard zorgen we voor het gewenste resultaat. In overleg met de klant kijken we naar een geschikt moment om de werkzaamheden te starten. Vakkundig, netjes werken, puur, passie, vriendelijk, ondernemend, betrokken, oog voor detail, kleur, vorm. Dat is de basis van R. de Kuijper Schilderwerken. Wij verzorgen schilderwerkzaamheden van begin tot het eind. Inmiddels heb ik meer dan 15 jaar ervaring binnen het vakgebied en werk ik graag samen met de juiste leveranciers voor de perfecte afwerking en het gewenste resultaat

Ron Eliens van Eliens Carwash Area

Sinds 1989 ben ik ondernemer in Veldhoven. Ons bedrijf, Eliëns Carwash Area, is samen met tankstation Gulf en Subway gevestigd aan de Kempenbaan 1 in Veldhoven. Mijn naam is Ron Eliëns, wij bieden onze klanten de mogelijkheid om hun auto, motor, camper, caravan enz. te wassen bij ons bedrijf. Dit kan zowel in onze ruime doe-het- zelfwasboxen als in onze moderne wasstraat. Wij gebruiken in onze wasstraat katoenen doeken met biologisch afbreekbare topproducten. Hierdoor wassen wij zonder krassen! Onze grootste kracht is dat onze mensen persoonlijk aandacht besteden aan de auto bij het voorwassen. Met de Eliëns Washcard bieden wij onze klanten bovendien een totaaloplossing waarbij voordeel, administratief overzicht, exclusieve haal- en brengservice gecombineerd worden. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van de Eliëns Carwash Area.

Rian van Kemenade van Bouquet Exclusief

Ik ben Rian V. Kemenade van Bouquet Exclusief. In 1997 ben ik als bloemist begonnen op de Hoogstraat 339 te Eindhoven. Ondertussen is de zaak flink uitgebreid en hebben we een groot assortiment, bloemen, planten en decoraties. Naast dit alles verhuren wij ook Compleet gedecoreerde Kerstbomen voor Bedrijven en Instellingen. Gemakkelijk, Snel en op Maat. Wilt u meer over ons weten, neem een kijkje op onze website: www.bouquet-exclusief.nl www.kerstbomenverhuur.nl

Esther Goethart van Goethart Consultancy

Effectief managen van conflicten. Conflicten kunnen zich in elke organisatie of bedrijf voordoen. Dat kan bijvoorbeeld zijn tussen collega's, tussen leidinggevende en medewerker, tussen bedrijven en leveranciers. Iedereen kan er wel eens direct of indirect mee te maken krijgen. Het is essentieel om hier op een effectieve manier mee om te gaan. Conflicten kosten het bedrijfsleven namelijk veel geld. Schattingen over bedragen lopen uiteen, maar feit is dat hierin een stijgende trend zichtbaar is. Het gaat niet alleen om directe, zichtbare kosten (zoals procederen), maar ook om bijvoorbeeld verlies van productiviteit, ziekteverzuim en reputatieschade. Goethart Consultancy & Mediation biedt verschillende diensten aan die u helpen doeltreffend met conflicten om te gaan en deze te voorkomen waar mogelijk. Vanuit onze ervaring in het bedrijfsleven en de (semi) publieke sector begrijpen wij de noodzaak van een goed werkklimaat. Dit vormt immers de basis voor het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen.