Roland van Son van Bekensteyn Training & Coaching

Bekensteyn Training & Coaching verzorgt maatwerktrainingen, coaching-trajecten en workshops die passen binnen het pallet van mens, gedrag en communicatie. Onze trainingen worden volledig afgestemd op de groep of het individu; we houden rekening met kansen, mogelijkheden, beperkingen en aandachtspunten van medewerker en organisatie. De waardering voor onze trainingen is erg hoog omdat ze behalve professioneel, ook van praktische aard zijn en op een luchtige manier en met humor gebracht worden. Interactie is een belangrijk onderdeel in onze leeromgeving. De persoonlijke inbreng van deelnemers, het delen van ervaringen en het uitwisselen van ideeën is een essentieel onderdeel van elke training of workshop. De transparante, eerlijke en integere werkwijze van de trainers werkt uitnodigend voor elke deelnemer. Bekensteyn zorgt voor een gemoedelijke en veilige leeromgeving, waardoor deelnemers zich snel thuis en op hun gemak voelen. Deze persoonlijke aanpak zorgt voor een hoog rendement en tevreden deelnemers. Bekensteyn beschikt over een eigen trainingslocatie in Veldhoven, maar we verzorgen onze trainingen ook op locatie. Onze jarenlange ervaring, onze gastvrijheid en oplossingsgerichte manier van werken garandeert kwaliteit! De vraag van de klant staat voor ons uiteraard centraal, ik kom dan ook graag vrijblijvend bij u op de koffie om eens kennis te maken en te vertellen over de mogelijkheden die Bekensteyn biedt voor u en uw personeel.

Ingrid Velings van Avelco ICT & Cloud Diensten

Avelco ICT & Cloud Diensten is een totaal ontzorger op het gebied van IT. Hardware, software, netwerkbeheer, advies, hosting, Cloud oplossingen, websites, VoIP telefonie, helpdesk, Online Back-Up, Online werkplek. Met ons eigen datacenter in Veldhoven hebben wij alles in eigen beheer en kunnen daardoor heel snel schakelen. Snelheid en service staan bij ons hoog in het vaandel. Onze medewerkers kunnen u in eenvoudig taalgebruik wegwijs maken in uw IT omgeving en vraagstukken op die manier ook behandelen. Avelco is Silver Small & MIdmarket Cloud Solutions Partner van Microsoft.

Rian van Kemenade van Bouquet Exclusief

Ik ben Rian V. Kemenade van Bouquet Exclusief. In 1997 ben ik als bloemist begonnen op de Hoogstraat 339 te Eindhoven. Ondertussen is de zaak flink uitgebreid en hebben we een groot assortiment, bloemen, planten en decoraties. Naast dit alles verhuren wij ook Compleet gedecoreerde Kerstbomen voor Bedrijven en Instellingen. Gemakkelijk, Snel en op Maat. Wilt u meer over ons weten, neem een kijkje op onze website: www.bouquet-exclusief.nl www.kerstbomenverhuur.nl

Geert Bosman van TRC Advocaten

Ik ben ondernemend advocaat Geert Bosman, werkzaam bij TRC Advocaten. Sinds 1 juni 2000 ben ik daar in dienst en op 20 juli 2000 ben ik beëdigd als advocaat. TRC Advocaten is een kantoor met ruim 20 advocaten werkzaam op diverse rechtsgebieden, zoals arbeidsrecht, ondernemingsrecht, vastgoedrecht (bouwrecht, huurrecht, aanbestedingsrecht), bestuursrecht, ruimtelijke ordening, faillissementsrecht en familierecht. Wij staan zowel ondernemingen als particulieren bij. Het grootste deel van onze cliënten bestaat uit ondernemingen uit het MKB. We werken vanuit de specialisaties van de individuele advocaten met een grote deskundigheid, goede bereikbaarheid en snelheid, dit tegen concurrerende tarieven. Mijn werkterrein wordt gevormd door het vastgoedrecht en ondernemingsrecht. Binnen die rechtsgebieden ben ik gespecialiseerd in bouwrecht, huurrecht en aansprakelijkheidsrecht. Mijn opdrachtgevers zijn ondernemingen in de bouwbranche en verhuurders van onroerend goed.

Hans Becx van BLM belastingadvies & accountantskantoor

BLM is een belastingadvies- en accountantskantoor, gespecialiseerd in ondernemersadvies. Wij kunnen u helpen met tax-planning, bedrijfsopvolging, internationaal belastingrecht, financiële planning of estateplanning. Dit doen we op basis van kennis, ervaring maar vooral op basis van de diepgewortelde ambitie om ondernemers te helpen ondernemen. Wij fungeren graag als klankboord, zo kunnen we u voorzien van advies in alledaagse of bijzondere situaties. privé, zakelijk of allebei. Samen met u brengen we risico’s in kaart en nemen we zoveel mogelijk onzekerheid rondom de onderneming en uw persoonlijke situatie weg. We lopen als kantoor voorop en zijn vooruitstrevend. Zo hebben we graag intensief en persoonlijk contact met al onze klanten. Op deze manier hebben we inzicht in de privé en zakelijke situatie van onze klant en zijn we in staat om een zeer effectief en passend advies te leveren. Vanuit onze vestiging in Veldhoven werken meer dan 20 professionals nauw samen om u verder te helpen. Allen zijn persoonlijk betrokken, vasthoudend en hebben de ambitie om het beste resultaat voor u te behalen. BLM is objectief, helder en duidelijk zo krijgt u ook bij actuele ontwikkelingen de beste oplossingen. Uw financiële zaken zijn bij BLM in goede handen, waardoor u zich kunt richten op ondernemen. Kan BLM u of uw onderneming verder helpen? Neem dan contact met ons op.

Coen Vleugels van Vormgenoten

Ik ben Coen Vleugels, Art director bij Vormgenoten. Vormgenoten staat voor doelen bereiken met visuele concepten die raken! Wij zijn totaalaanbieder van visuele communicatie op het gebied van sign & print, interieur, expositie & events en merkbeleving. Zintuigen prikkelen, vernieuwend en innoverend zijn: ons team van Vormgenoten maakt dagelijks het verschil voor onze opdrachtgevers en hun eindklanten. Wij geloven in het bereiken van doelen met visuele concepten die raken. Wil je een onvergetelijke indruk achterlaten op het gebied van Sign & Print, Interieur, Expositie & Events of Merkbeleving? Zoek je een partij die je ontzorgt van Advies en Ontwerp tot Productie en Montage? Neem dan contact op of kom een keer ontbijten bij Ons Ondernemen! Wij maken graag het verschil samen met jou!

Patrick Hendriks van Deltacom

Mijn naam is Patrick Hendriks en ik ben commercieel directeur bij het familiebedrijf Deltacom. Als familiebedrijf bestaan wij ruim 20 jaar en zijn onder andere leverancier van multifunctionele printoplossingen. Een Multi Functionele Printer (MFP) is vandaag de dag een onmisbare kantoormachine. Een MFP consolideert kosten en maakt deze hierdoor beheersbaar en inzichtelijk. Geen losse fax, zwart-wit printer, kleurenprinter en scanners meer die her en der verspreid door uw bedrijfspand staan en die alle hun eigen verbruiksartikelen hebben. Eén centraal systeem, dat centraal wordt beheerd, waardoor de kosten efficiënt worden beheerst. Naast uitgekiende ICT-oplossingen die het werken gemakkelijk maken, leveren wij een uitgebreide range aan printers en multifunctionals, van een kleine eenvoudige A4 zwartwit printer tot geavanceerde A3 machines en zelfs printers tot het formaat A0. Wordt het tijd om deze kosten inzichtelijk te maken? Ik ben u graag van dienst!