Melvin van Liebergen van L-MOUNT media

L-Mount media maakt Foto & Videoproducties voor bedrijven, organisaties, sportclubs & particulieren. U kunt bij L-Mount media terecht voor productfoto's, bedrijfsvideo's, campagnefoto's, promotievideo's, (zakelijke) portretfoto's, sfeerimpressies, fotografie op locatie, het vastleggen van evenementen, etc. Voor particulieren bieden wij zakelijke portretfoto's aan voor op bijvoorbeeld een CV, groepsportretten & prints, familieportretten en prints op bijv. canvas, hout, aluminium, doek etc.

Roland van Son van Bekensteyn Training & Coaching

Bekensteyn Training & Coaching verzorgt maatwerktrainingen, coaching-trajecten en workshops die passen binnen het pallet van mens, gedrag en communicatie. Onze trainingen worden volledig afgestemd op de groep of het individu; we houden rekening met kansen, mogelijkheden, beperkingen en aandachtspunten van medewerker en organisatie. De waardering voor onze trainingen is erg hoog omdat ze behalve professioneel, ook van praktische aard zijn en op een luchtige manier en met humor gebracht worden. Interactie is een belangrijk onderdeel in onze leeromgeving. De persoonlijke inbreng van deelnemers, het delen van ervaringen en het uitwisselen van ideeën is een essentieel onderdeel van elke training of workshop. De transparante, eerlijke en integere werkwijze van de trainers werkt uitnodigend voor elke deelnemer. Bekensteyn zorgt voor een gemoedelijke en veilige leeromgeving, waardoor deelnemers zich snel thuis en op hun gemak voelen. Deze persoonlijke aanpak zorgt voor een hoog rendement en tevreden deelnemers. Bekensteyn beschikt over een eigen trainingslocatie in Veldhoven, maar we verzorgen onze trainingen ook op locatie. Onze jarenlange ervaring, onze gastvrijheid en oplossingsgerichte manier van werken garandeert kwaliteit! De vraag van de klant staat voor ons uiteraard centraal, ik kom dan ook graag vrijblijvend bij u op de koffie om eens kennis te maken en te vertellen over de mogelijkheden die Bekensteyn biedt voor u en uw personeel.

Patrick Hendriks van Deltacom

Mijn naam is Patrick Hendriks en ik ben commercieel directeur bij het familiebedrijf Deltacom. Als familiebedrijf bestaan wij ruim 20 jaar en zijn onder andere leverancier van multifunctionele printoplossingen. Een Multi Functionele Printer (MFP) is vandaag de dag een onmisbare kantoormachine. Een MFP consolideert kosten en maakt deze hierdoor beheersbaar en inzichtelijk. Geen losse fax, zwart-wit printer, kleurenprinter en scanners meer die her en der verspreid door uw bedrijfspand staan en die alle hun eigen verbruiksartikelen hebben. Eén centraal systeem, dat centraal wordt beheerd, waardoor de kosten efficiënt worden beheerst. Naast uitgekiende ICT-oplossingen die het werken gemakkelijk maken, leveren wij een uitgebreide range aan printers en multifunctionals, van een kleine eenvoudige A4 zwartwit printer tot geavanceerde A3 machines en zelfs printers tot het formaat A0. Wordt het tijd om deze kosten inzichtelijk te maken? Ik ben u graag van dienst!

Paul Hol van Technisch Installatie Beheer-Nederland

Ik ben Technisch Installatie Beheer-Nederland gestart in 2013. Wij beheren, onderhouden en servicen gebouwgebonden installaties gespecialiseerd in klimaattechniek. Ik ben 20 jaar manager/bedrijfsleider van een serviceafdeling bij een grote installateur geweest en heb dus jaren lange ervaring binnen de klimaattechniek. De installaties die wij beheren zijn cv-installaties, airconditioningsinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties en regeltechnische installaties binnen de utiliteitbouw (geen particulieren) Wij onderscheiden ons door met name om op basis van energieverbruik uw installatie te benaderen en door een juiste inregeling van uw installaties en met name de regeltechniek er achter uw energiekosten zo laag mogelijk te houden bij een comfortabel klimaat. Wij kunnen ook uw overige gebouwgebonden installaties meenemen in onze contracten, bijvoorbeeld elektrotechnische installaties, inbraakinstallaties, brandmeldinstallaties etc. Wij doen dit samen met onze vaste partners hierin. Wij kunnen u facilitair technisch compleet ontzorgen. Technisch Installatie Beheer-Nederland is tevens partner van de Ventilair Group te Eersel. Voor Ventilair stellen wij luchtbehandelingsinstallaties en WTW-installaties (Warmte Terug Win) in bedrijf en lossen storingen in binnen- en buitenland op voor de klanten van Ventilair. Wilt u uw installaties in topconditie krijgen en houden waarbij energieverbruik voorop staat dan bent u bij TIB-Nederland aan het juiste adres. Onze opdrachtgevers zij Gemeentes, scholen en bedrijven in een straal van 80 km rondom Veldhoven.Voor meer informatie benader onze website eens www.tib-nederland.nl of neem vrijblijvend contact met ons op.

Rian van Kemenade van Bouquet Exclusief

Ik ben Rian V. Kemenade van Bouquet Exclusief. In 1997 ben ik als bloemist begonnen op de Hoogstraat 339 te Eindhoven. Ondertussen is de zaak flink uitgebreid en hebben we een groot assortiment, bloemen, planten en decoraties. Naast dit alles verhuren wij ook Compleet gedecoreerde Kerstbomen voor Bedrijven en Instellingen. Gemakkelijk, Snel en op Maat. Wilt u meer over ons weten, neem een kijkje op onze website: www.bouquet-exclusief.nl www.kerstbomenverhuur.nl

Esther Goethart van Goethart Consultancy

Effectief managen van conflicten. Conflicten kunnen zich in elke organisatie of bedrijf voordoen. Dat kan bijvoorbeeld zijn tussen collega's, tussen leidinggevende en medewerker, tussen bedrijven en leveranciers. Iedereen kan er wel eens direct of indirect mee te maken krijgen. Het is essentieel om hier op een effectieve manier mee om te gaan. Conflicten kosten het bedrijfsleven namelijk veel geld. Schattingen over bedragen lopen uiteen, maar feit is dat hierin een stijgende trend zichtbaar is. Het gaat niet alleen om directe, zichtbare kosten (zoals procederen), maar ook om bijvoorbeeld verlies van productiviteit, ziekteverzuim en reputatieschade. Goethart Consultancy & Mediation biedt verschillende diensten aan die u helpen doeltreffend met conflicten om te gaan en deze te voorkomen waar mogelijk. Vanuit onze ervaring in het bedrijfsleven en de (semi) publieke sector begrijpen wij de noodzaak van een goed werkklimaat. Dit vormt immers de basis voor het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen.