Chris van Brussel van 1695MEDIA

Een zeer jong bedrijf wat de gedachte en visie van de klanten in een video doet visualiseren. Zodat men de boodschap kan overbrengen zonder er een verhaal bij te hoeven vertellen. Hierdoor kan u als bedrijf bekendheid ontwikkelen en dat uw klanten kunnen bewonderen wat uw bedrijf doet! Woorden zeggen veel en een video doet u verbazen! Verder werkt 1695 media naar een product dat totaal naar wens is van de klant. In samenwerking met een externe muziek producer kan ik uw video nog unieker maken!

Patrick Hendriks van Deltacom

Mijn naam is Patrick Hendriks en ik ben commercieel directeur bij het familiebedrijf Deltacom. Als familiebedrijf bestaan wij ruim 20 jaar en zijn onder andere leverancier van multifunctionele printoplossingen. Een Multi Functionele Printer (MFP) is vandaag de dag een onmisbare kantoormachine. Een MFP consolideert kosten en maakt deze hierdoor beheersbaar en inzichtelijk. Geen losse fax, zwart-wit printer, kleurenprinter en scanners meer die her en der verspreid door uw bedrijfspand staan en die alle hun eigen verbruiksartikelen hebben. Eén centraal systeem, dat centraal wordt beheerd, waardoor de kosten efficiënt worden beheerst. Naast uitgekiende ICT-oplossingen die het werken gemakkelijk maken, leveren wij een uitgebreide range aan printers en multifunctionals, van een kleine eenvoudige A4 zwartwit printer tot geavanceerde A3 machines en zelfs printers tot het formaat A0. Wordt het tijd om deze kosten inzichtelijk te maken? Ik ben u graag van dienst!

Paul Hol van Technisch Installatie Beheer-Nederland

Ik ben Technisch Installatie Beheer-Nederland gestart in 2013. Wij beheren, onderhouden en servicen gebouwgebonden installaties gespecialiseerd in klimaattechniek. Ik ben 20 jaar manager/bedrijfsleider van een serviceafdeling bij een grote installateur geweest en heb dus jaren lange ervaring binnen de klimaattechniek. De installaties die wij beheren zijn cv-installaties, airconditioningsinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties en regeltechnische installaties binnen de utiliteitbouw (geen particulieren) Wij onderscheiden ons door met name om op basis van energieverbruik uw installatie te benaderen en door een juiste inregeling van uw installaties en met name de regeltechniek er achter uw energiekosten zo laag mogelijk te houden bij een comfortabel klimaat. Wij kunnen ook uw overige gebouwgebonden installaties meenemen in onze contracten, bijvoorbeeld elektrotechnische installaties, inbraakinstallaties, brandmeldinstallaties etc. Wij doen dit samen met onze vaste partners hierin. Wij kunnen u facilitair technisch compleet ontzorgen. Technisch Installatie Beheer-Nederland is tevens partner van de Ventilair Group te Eersel. Voor Ventilair stellen wij luchtbehandelingsinstallaties en WTW-installaties (Warmte Terug Win) in bedrijf en lossen storingen in binnen- en buitenland op voor de klanten van Ventilair. Wilt u uw installaties in topconditie krijgen en houden waarbij energieverbruik voorop staat dan bent u bij TIB-Nederland aan het juiste adres. Onze opdrachtgevers zij Gemeentes, scholen en bedrijven in een straal van 80 km rondom Veldhoven.Voor meer informatie benader onze website eens www.tib-nederland.nl of neem vrijblijvend contact met ons op.

Hans Becx van BLM belastingadvies & accountantskantoor

BLM is een belastingadvies- en accountantskantoor, gespecialiseerd in ondernemersadvies. Wij kunnen u helpen met tax-planning, bedrijfsopvolging, internationaal belastingrecht, financiële planning of estateplanning. Dit doen we op basis van kennis, ervaring maar vooral op basis van de diepgewortelde ambitie om ondernemers te helpen ondernemen. Wij fungeren graag als klankboord, zo kunnen we u voorzien van advies in alledaagse of bijzondere situaties. privé, zakelijk of allebei. Samen met u brengen we risico’s in kaart en nemen we zoveel mogelijk onzekerheid rondom de onderneming en uw persoonlijke situatie weg. We lopen als kantoor voorop en zijn vooruitstrevend. Zo hebben we graag intensief en persoonlijk contact met al onze klanten. Op deze manier hebben we inzicht in de privé en zakelijke situatie van onze klant en zijn we in staat om een zeer effectief en passend advies te leveren. Vanuit onze vestiging in Veldhoven werken meer dan 20 professionals nauw samen om u verder te helpen. Allen zijn persoonlijk betrokken, vasthoudend en hebben de ambitie om het beste resultaat voor u te behalen. BLM is objectief, helder en duidelijk zo krijgt u ook bij actuele ontwikkelingen de beste oplossingen. Uw financiële zaken zijn bij BLM in goede handen, waardoor u zich kunt richten op ondernemen. Kan BLM u of uw onderneming verder helpen? Neem dan contact met ons op.

Geert Bosman van TRC Advocaten

Ik ben ondernemend advocaat Geert Bosman, werkzaam bij TRC Advocaten. Sinds 1 juni 2000 ben ik daar in dienst en op 20 juli 2000 ben ik beëdigd als advocaat. TRC Advocaten is een kantoor met ruim 20 advocaten werkzaam op diverse rechtsgebieden, zoals arbeidsrecht, ondernemingsrecht, vastgoedrecht (bouwrecht, huurrecht, aanbestedingsrecht), bestuursrecht, ruimtelijke ordening, faillissementsrecht en familierecht. Wij staan zowel ondernemingen als particulieren bij. Het grootste deel van onze cliënten bestaat uit ondernemingen uit het MKB. We werken vanuit de specialisaties van de individuele advocaten met een grote deskundigheid, goede bereikbaarheid en snelheid, dit tegen concurrerende tarieven. Mijn werkterrein wordt gevormd door het vastgoedrecht en ondernemingsrecht. Binnen die rechtsgebieden ben ik gespecialiseerd in bouwrecht, huurrecht en aansprakelijkheidsrecht. Mijn opdrachtgevers zijn ondernemingen in de bouwbranche en verhuurders van onroerend goed.

Rian van Kemenade van Bouquet Exclusief

Ik ben Rian V. Kemenade van Bouquet Exclusief. In 1997 ben ik als bloemist begonnen op de Hoogstraat 339 te Eindhoven. Ondertussen is de zaak flink uitgebreid en hebben we een groot assortiment, bloemen, planten en decoraties. Naast dit alles verhuren wij ook Compleet gedecoreerde Kerstbomen voor Bedrijven en Instellingen. Gemakkelijk, Snel en op Maat. Wilt u meer over ons weten, neem een kijkje op onze website: www.bouquet-exclusief.nl www.kerstbomenverhuur.nl