Netwerkclub Veldhoven

Zaken doen met elkaar is mensenwerk en netwerken speelt daarin een belangrijke rol! OnsOndernemen is een effectieve en zakelijke netwerkclub in Veldhoven. Wij zijn een mix van jonge en ervaren ondernemers, ieder op een ander vakgebied. We vinden het belangrijk om kennis, ervaringen en contacten met elkaar te delen. Daarvoor komen wij ook wekelijks bij elkaar.

Wat is een ondernemingsvereniging?

Bij onze ondernemingsvereniging brengen we naar voren wat leeft bij ons als ondernemers. Misschien hebben andere ondernemers dezelfde problemen en lopen zij tegen dezelfde dingen aan.

Door samen te netwerken in Veldhoven en door het delen van ervaringen kunnen we elkaar helpen en samen op zoek gaan naar een passende oplossing. Samen als een ondernemersvereniging werken we samen en staan we als één geheel achter een bepaald probleem of zaak.

Het netwerken tussen bedrijven onderlingen vinden wij ontzettend belangrijk. Samen als netwerkclub in Veldhoven zorgen wij voor een beter ondernemersklimaat!

Heeft u vragen of wilt u eens aanschuiven bij ons aan het ontbijt? U kunt ons altijd bellen of contact opnemen via info@onsondernemen.nl.